קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

עגל הנסיך אורלוף

עגל הנסיך אורלוף
עגל הנסיך אורלוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לך מרק עוף, ליווי: תפוחי אדמה; שעועית ירוקה, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו עגל הנסיך אורלוף, קוקטייל הנסיך הארי, ו בוני הנסיך צ'רלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנחיתו מתלים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור וחיממו עד 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עגל לטפוח יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגלעגל
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 5-עד 6-ליטר סיר על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, אז עגל חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עגלעגל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
4
להעביר עגל לצלחת ולהשליך שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר ומבשלים בצל, סלרי וגזר על אש מתונה, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
לעטוף פטרוזיליה, טימין טרי (אם שימוש), עלה דפנה בכיכר של cheesecloth ולקשור לתוך צרור עם מחרוזת כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף ירקות יחד עם יין טימין מיובש (אם שימוש). שים עגל למעלה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
טימין טריטימין טרי
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
עגלעגל
ייןיין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן מעבירים לשליש התחתון של התנור ועגל צמה עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 63°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
סירסיר
8
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה ל 68°).
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
יוצקים מיצי בישול מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 4 כוס, לחיצה על והשלכת מוצקים. לרפרף את מיצי השומן והשמורה, הוספת מיצים שהצטברו על צלחת מעגל, לרוטב מורניי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
1
חבילות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
2
מחממים חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד קצף שוכך, ולאחר מכן מערבבים בצל ומלח. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבה כפולה של נייר כסף ומבשלים בצל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים אורז ומרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
מרקמרק
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מכסים מחבת בחוזקה, ולאחר מכן להעביר שליש העליון של התנור ואופים עד אורז ובצל רכים מאוד, על 1 שעה. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
להעביר soubise למעבד מזון ודופק עד puréed בגסות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
שים קומץ פטריות במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף מגבת סביב פטריות לסחוט אותם מעל כיור כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. לסחוט את שאר הפטריות, קומץ בכל פעם, באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות פטריות וטראפל (אם משתמשים), מערבבים, עד להשחמה קלה וכל פטריות נוזליות פולטות מתאדות, 6 עד 8 דקות. מערבבים בשמנת, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד שמנת נספגת על ידי פטריות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כמהיןכמהין
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
הוסף מספיק חלב למיצי עגל שמורים בסך הכל 3 כוסות. ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים תערובת חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר מהחום ולהוסיף Gruyère, לטאטא עד נמס, ואז לטאטא מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
העבר מתלה העליון לאמצע התנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים 1/4 soubise כוס לתוך duxelles, ולאחר מכן להעביר soubise הנותרים שקית פלסטיק sealable.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
העברת תערובת דוקסל לשקית פלסטיק sealable אחר, ולאחר מכן לאטום כל שקית, לסחוט אוויר עודף. תחתוך 3/4 אינץ ' מהפינה התחתונה של כל שקית.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
הסר מחרוזת בשר עגל, ולאחר מכן לקצץ את שכבת שומן וקצוות של עגל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
5
חותכים לרוחב צלוי לתוך 16 פרוסות (עבה 1/4 אינץ'), שמירה על פרוסות יחד.
6
להעביר 1 פרוסת עגל לקצה מגש ovenproof, ואז צינור על 1 1/2 כפות soubise על חצי פרוסה, החל בחלק התחתון של פרוסה ופועל לכיוון העליון. צינור על 1 1/2 כפות דוקסל על החצי השני של פרוסה באותו אופן. חופפים עם עוד פרוסת עגל, משאיר על 1/2 אינץ ' של מלית חשוף. חזור עם פרוסות עגל שנותרו soubise ו duxelles, שמירה על פרוסות מיושר.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עגלעגל
7
במידת הצורך, לחמם את רוטב Mornay על אש נמוכה, ערבוב, עד רופף מספיק כדי כפית, ואז כפית 1/2 עד 3/4 כוס מעל וצדדים של עגל, מכסה פרוסות stuffings דק אבל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגלעגל
8
אופים עגל אורלוף, חשוף, עד מחומם דרך רוטב Mornay מזוגג עגל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לחמם את רוטב מורניי על אש מתונה, ערבוב מדי פעם (רזה עם קצת חלב, במידת הצורך), עד חם ולהעביר לסירת רוטב לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
1
* עגל יכול להיות מטוגן (אבל לא פרוס) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* Soubise, duxelles, ו רוטב Mornay יכול להתבצע 1 יום קדימה. Soubise מגניב ו duxelles, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מכסים את פני השטח של רוטב מורני חם עם סיבוב של שעווה או נייר קלף, ואז להתקרר מעט להתקרר.* אורלוף עגל יכול להיות התאספו (ללא רוטב Mornay) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגלעגל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף או מיםמרק עוף או מים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6sprigsפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה6sprigsטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררתטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשראוז מגורד בצפיפותאוז מגורד בצפיפות8שרימפס וורידיםליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקהליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קילוגרםמותן קשור ללא עצמות של צלי עגלמותן קשור ללא עצמות של צלי עגל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות, טחון (רצוי עם סכין)פטריות, טחון (רצוי עם סכין)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוסבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוס1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים791 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל חלב מלאעל חלב מלא14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)