עגל ממילאנו
עגל Milanese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות, לימון, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו עגל Milanese עם סלט ארוגולה, Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese) (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות פאונד בין נייר שעווה עם מחבת כבדה קטנה לעובי 1/4 אינץ'. צלעות יהיו כ 10 אינץ ' רחב כל אחד. צלעות העונה עם מלח ופלפל. הגדר קו הרכבה: צלחת של קמח, צלחת רדודה עם ביצה מוכה, צלחת עם פירורי לחם בשילוב עם גבינה ואגוז מוסקט.
הוסף שכבה דקה של שמן למחבת גדולה מאוד מעל בינוני לחום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את 2 חתיכות העגל הראשונות. מבשלים 3 דקות בכל צד עד זהב שווה.
מעבירים למגש הגשה וחוזרים עם בשר עגל שנותר. מנה זו מוגשת בסדר בטמפרטורת החדר. אין לשים עגל מבושל בתנור חם או שאתה תייבש אותו. כמו כן, לא לכסות את המגש עם נייר זה ילכוד קיטור ולהפוך את cutlets רטוב. הסיבה צלחת זו מושלמת עבור ארוחות ערב קטנות היא כי זה טעים מאוד נאכל בטמפרטורת החדר ובגלל הרוטב הוא גלם וקר. אתה אף פעם לא צריך למהר האורחים שלך למושבים שלהם.
מערבבים עגבניות, בצל, בזיליקום וטפטוף עם שמן זית כתית. מתבלים את הרוטב הגולמי במלח גס, לפי הטעם.
להעביר לקערה קטנה ולהגדיר על מגש עם עגל.
מגש לקישוט עם פלחי לימון.
עגל עליון עם קצת לסחוט מיץ לימון ורוטב גלם וליהנות.