עגל פפריקש
פפריקש עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, שמנת, פטריות מראש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה ופפריקה בקערה קטנה. מערבבים היטב; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, פטריות ושום; מוקפץ 3 דקות או עד רך.
הסר ממחבת. להפריש; להתחמם.
לנגב מחבת עם מגבות נייר. חלוק עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגל; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים יין, מלח, קורנית ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים שמנת חמוצה ותערובות פטריות למחבת; מערבבים. מבשלים מעל חום נמוך 1 דקה או עד מחומם היטב; מערבבים.