עדשים איטיים לבישול ונזיד פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים לבישול איטי ותבשיל פסטה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, עלי טימין, מיץ ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ועדשים איטי, תבשיל כרובית עדשים איטי, ו תבשיל עדשים איטי עם נקניק.
הוראות
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, לערבב עדשים, סלרי, פלפל ומרק.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 עד 12 שעות.
מערבבים מיץ ירקות, פסטה ותימין לנזיד. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד פסטה הוא רך.