עדשים ומרק שום קלוי עם סטייק צרוב
עדשים ומרק שום קלוי עם סטייק צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 671 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך רוטב סויה, עלי רוזמרין, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צרוב עם שום קלוי איולי, כריכי סטייק עם מיונז שום דבש ובצל אדום צרוב, ו פאן צרוב ניו יורק רצועת סטייק עם רוטב חמאת שום + בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמן, שום ורוזמרין בסיר קטן כבד. מבשלים מעל החום הנמוך ביותר האפשרי עד השום מתחיל חום, על 1 1/2 שעות. מגניב.
ניקוז, הזמנת שמן שום שיני שום בנפרד. תשליך את רוזמרין. יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים שמן שום ושום ציפורן בנפרד וצינה.
מניחים 3 כוסות מים ועדשים ירוקות בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל 25 דקות. עדשים מגניבות; ניקוז.
בינתיים, חום 1/4 כוס שום שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
תוסיף כרישה וחכם. מבשלים עד כרישה רכה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים 7 מרק ירקות כוסות, רוטב סויה, עדשים אדומות ועדשים ירוקות לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי, ומבשלים עד עד עדשים הם כמעט מכרז, על 15 דקות.
מוסיפים בטטות וציפורן שום ומבשלים עד ובטטות מכרז, מוסיפים יותר מרק על ידי 1/2 כוסות לפי הצורך כדי לכסות ירקות, על 10 דקות.
תוסיף כרוב למרק. מבשלים עד כרוב הוא נבול, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, חום 1 כף שמן שום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק במחבת ומבשלים עד חום ומבושל עד doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות. פרוסת סטייק דקה.
מחלקים מרק בין 6 קערות. סדר פרוס סטייק על גבי מרק.
מפזרים גבינה ופטרוזיליה, טפטוף עם שמן שום, ומגישים.