עדשים חמים וסלט חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים חמים סלט חזיר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 401 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חומץ שרי, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלט עדשים חם, סלמון וסלט עדשים חמים, ו סלט עדשים חם וביצה עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את העדשים, המניה והמים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד העדשים הם מכרז, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החזיר ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מסננים היטב ומחזירים את העדשים והחזיר לסיר.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את החרדל עם חומץ ושום.
לטאטא בגפן ושמני זית ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הרוטב לתוך עדשים ולקפל את הפטרוזיליה ועירית.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.