עדשים חמים וסלט סקווש בלוט עם ויניגרט יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים חמים סלט סקווש אצטרובל עם ויניגרט יוגורט. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דלעת, עלה דפנה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט כרוב חם עם סקווש אצטרובל קלוי מייפל, סלט סקווש תפוח אדמה חם & אצטרובל-Munch Madness, ו סלט סקווש בלוט קלוי עם כדורי גבינת עיזים חמים (מתכונים דומים).
הוראות
לסלט: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. באמצעות סכין חדה, חותכים את חצאי הסקווש לקוביות 1 אינץ', משאירים את העור שלם.
מוסיפים לקערה וזורקים עם 3 כפות נדיבות של שמן הזית, הקורנית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
העברה לתבנית אפייה גדולה. צולים את הדלעת עד המזלג במכרז, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, עדשים, בצל, שום, פרוסות לימון, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום וכמה פלפל שחור לסיר בינוני. הגדר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מכרז, 20 עד 25 דקות. מתבלים במלח.
הסר מהחום ולנקז. השליכו את הבצלים, הלימונים ועלי הדפנה.
שים את העדשים בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לזרוק עם שמן זית כף דל ולהניח בצד.
עבור בצל מקורמל: בינתיים, מניחים מחבת גדולה לטחון על חום גבוה ולהוסיף 2 כפות שמן זית. ברגע חם, להוסיף את הבצל פרוס. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שמתחילים לצבוע, כ -30 שניות. להפחית את החום לנמוך. קרמל, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות; הבצל צריך להיות דביק וחום זהוב עמוק.
עבור ויניגרט יוגורט: בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לטאטא את חומץ יין לבן, מיץ לימון, שום, מנטה, כוסברה ובצלונים יחד עד incorporated.
לטפטף בשמן זית ולטפטף עד חלקה, כדקה.
מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטאטא עד שמנת, דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים במיכל אטום עד מוכן לשימוש, או עד 3 ימים.
כדי לשרת: כאשר הסקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להעביר קערה עם עדשים.
טפטוף בויניגרט יוגורט ולזרוק למעיל לחלוטין. כפית לתוך מנה גדולה ומקשטים עם בצל מקורמל.