עדשים ירוקות וסגנון אשורי אורז
עדשים ירוקים וסגנון אשורי אורז דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 200 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם אורז בסמטי, עדשים ירוקות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עדשים ירוקות בסגנון צרפתי, Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו סלמון צלוי אשורי.
הוראות
מניחים את העדשים לתוך סיר ומכסים עם המים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה במשך 5 דקות, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את האורז במשך כ 1 דקה, עד הדגנים להפוך אטום ולבן, ולאחר מכן מערבבים את העדשים ומים. להביא את תערובת האורז לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך במשך 5 דקות. מערבבים פעם אחת, ואז לכסות ולהפחית את החום עוד יותר נמוך. המשך לבשל מבלי לחשוף את המכסה עד שהאורז רך, כ -15 דקות יותר.
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר. כאשר האורז מוכן, מערבבים את הבצל המקורמל ומתבלים במלח.