עדשים לבביים ופאי רועים פטריות
עדשים לבביים ופאי רועים פטריות הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, פטריות בלה תינוק, מרגרינה nonhydrogenated, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. נסו עדשים לבביים ופאי רועים פטריות, מרק עדשים פטריות לבביות, ו פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. להביא לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומעבירים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים את המרגרינה לתוך תפוחי האדמה עד שנמסו, ולאחר מכן מוסיפים את חלב האורז ומחית עד רך. לכסות ולהניח בצד עד הצורך. מחממים התנור ל 400 מעלות. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מחממים את השמן במחבת בינונית.
מוסיף את הבצל ואת sauté מעל חום בינוני עד שקוף.
מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שהבצל מוזהב.
מוסיפים את העדשים והנוזל שלהם ומביאים לרתיחה עדינה. מערבבים ביין האופציונלי, רוטב סויה, תערובת תיבול, טימין ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
שלב את עמילן התירס עם מספיק מים כדי להתמוסס במיכל קטן. מערבבים לתוך תערובת עדשים.
מוסיף את התרד, קצת בכל פעם, בישול רק עד שהוא כל נבול למטה.
הסר מהחום; טעם להתאים תבלינים לטעמך. שמן קל צלחת תבשיל קדרה 2 ליטר (רצוי עגול), או שתי צלחות עוגה עמוקות צלחת. לפזר את פירורי הלחם באופן שווה על הקרקעית.
יוצקים את תערובת עדשים, ולאחר מכן להפיץ את תפוחי האדמה באופן שווה מעל. אם משתמשים בשתי צלחות עוגה, מחלקים כל תערובת שווה ביניהם.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך זהב מעט פריך.
תן לעמוד במשך 5 עד 10 דקות, ואז לחתוך טריזים לשרת.