עדשים מטוגנות יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצל ירוק, מרק ירקות, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. עדשים מטוגנות, עדשים מטוגנות, ו כבש עם עדשים מטוגנות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הכנס ציפורן לבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2
שלב בצל, מים, והבא 9 מרכיבים (מים דרך מרק) בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד עדשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר בצל עלה דפנה עם כפית מחוררת; להשליך. מערבבים במלח; לבשל 2 דקות.