עדשים מטוגנות עם בצל צ'יפוליני
עדשים מטוגנות עם בצל Cipollini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ שמפניה, עדשים ירוקות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, בצל צ'יפוליני מטוגן בחמאה עם סירופ ארוגולן ובלסמי על טוסט רב תבואה, ו עדשים מטוגנות ביין עם תרד ובצל פנינה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל גדול בצד גבוה מחבת סאוט על חום בינוני גבוה, עם שמן זית.
מוסיפים את העדשים, שיני שום ועלי דפנה עם 4 כוסות מים או רק מספיק כדי לכסות. להביא את המים לרתיחה ולהוריד את החום. מבשלים את העדשים, חשוף, עד שהם רכים, על 25 עד 30 דקות. (הערה של השף: אם אתה צריך להוסיף עוד מים לעדשים כדי לסיים את הבישול, להוסיף קצת בכל פעם. יהיה יותר טעם בעדשים אם אתה מבשל אותם ובסופו של דבר עם מעט מאוד נוזל בסוף התהליך. הטעם יהיה בעדשים במקום במורד הניקוז עם נוזל בישול מושלך!) ברגע שהם מבושלים אבל עדיין קצת "אל דנטה", לשים אותם בצד להתקרר.
הסר וזרוק את שיני השום ואת עלי המפרץ. מתבלים בנגיעה של מלח ופלפל, לפי הטעם. טעם מחדש, אבל לדחות על reseasoning עד הגשה.
מוסיפים את שומן הברווז למחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומאפשרים להם לקרמל.
כאשר אתה מוכן לשרת להוסיף את העדשים לבצל cipollini מוקפץ. מערבבים כדי לצפות את העדשים עם שומן ברווז. טעם ועונה עם מלח, במידת הצורך, ומערבבים בחומץ.
מעבירים את תערובת עדשים לקערה הגשה ומגישים עם זיגוג ברווז ופלפל ירוק,אם תרצה.