עדשים מתובלות וביצים שלוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עדשים מתובל ביצים עלומות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עלה דפנה, יוגורט יווני, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ביצים עלומות עם עדשים מתובלות, חומוס מתובל עם ביצים עלומות, ו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שהעדשים מכרזים.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ועגבניות; מטוגנים 8 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף קארי, כמון, 1/4 מלח כפית, פלפל אדום, ושום; לטגן 2 דקות.
להוסיף עדשים; לבשל 1 דקה.
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים.
מוסיפים חומץ למחבת. לשבור ביצים לכוסות פודינג. בעדינות לשפוך ביצים למחבת; לבשל 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness. בזהירות להסיר ביצים מחבת באמצעות כף מחורץ.
מניחים על תערובת עדשים כוס 3/4 על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם ביצה שלוקה 1.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. למעלה כל מנה עם 1 כף יוגורט 1 1/2 כפיות כוסברה.