עדשים עם חצילים וגראם מסאלה
נסו garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, חציל גארם Masalan צ'יפס עם כוסברה נענע Raita, ו גארם מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וגראם מסאלה; מטגנים 3 דקות או עד הבצל רך. מערבבים עגבניות, כורכום, זנגביל, שום, חצילים; saut 7 דקות או עד חציל הוא מכרז.
מוסיפים עדשים, מים, מלח, ועלי דפנה למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים בקישואים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד קישואים הוא מכרז. השליכו את עלי המפרץ.
הסיכומים כוללים Garam Masala.