עוגה בשחור-לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה בשחור לבן. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "באטרמילק" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד שחור לבן, עוגת בננה בשחור לבן, ו עוגת עוגיות שחור לבן.
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול, ואבק עם 2 כפיות קמח.
מניחים את החמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל גבוה במשך 1 דקה או עד חמאה נמסה.
מוסיפים סוכר, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים וניל וחלבוני ביצה; מערבבים היטב. מערבבים בחמאה, מלח וסודה לשתייה. כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, ערבוב רק עד מעורבב (לא overstir).
מורחים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
הוסף תמצית קקאו ושקדים לבלילה הנותרת; מערבבים היטב עם מקצף. לאט לאט לשפוך את הבלילה שוקולד מעל הבלילה במחבת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה תיל.