עוגה יבשה עם זיגוג קרמל וציפוי משמש-זנגביל
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פאונד עם זיגוג קרמל & משמש-זנגביל זנגביל, עוגת משמש-זנגביל פאונד עם זיגוג רום, ו עוגת פיסטוק פאונד עם זיגוג דריפי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם במהירות בינונית עד אור ורך.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, מלח וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים לתוך 2 משומן ו floured 9-x 5 אינץ מחבתות כיכר.
אופים ב 325 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגות מחבתות, ולתת מגניב 2 שעות או עד מגניב לחלוטין.
הכן זיגוג קרמל, ויוצקים מעל עוגה, ומאפשר לו לטפטף למטה הצדדים של עוגה. למעלה עם משמש-ג ' ינג ' ר
ספרינקלס; בואו לעמוד 30 דקות או עד הדובדבן הוא מוצק.