עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים ומילוי קצפת קצפת ציפוי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. אם יש לך חלמונים, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגה לבנה תלת שכבתית עם מילוי וגלידה כתומה וציפוי, עוגת שכבה לבנה עם מילוי לימון, ו אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור לימון ליים קורט: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים רותחים לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה והוא עקביות של מיונז, על 13 עד 15 דקות. (מעת לעת לבדוק כדי לוודא שהמים אינם רותחים על ידי הסרת הקערה מן הסיר באמצעות סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
הסר את הקערה מהמים הבוערים. מיד לטאטא את החמאה 1 חתיכת בכל פעם, מחכה עד כל חתיכה נמסה לחלוטין משולב לפני הוספת הבא.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה. מסננים את הקרד, לחיצה על מוצקים וגירוד נוסף curd נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את מוצקים. מיד לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של curd כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד סט ומקורר, לפחות 3 שעות. (Curd יכול להתבצע בקירור עד 3 ימים קדימה.) בינתיים, להפוך את טעם מסוכר, אם שימוש.לקבלת גרידה מסוכרת(אופציונלית): באמצעות מקלף ירקות ולהיות זהיר כדי למנוע את הפית הלבן, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ולימונים ברצועות גדולות. דק מאוד לחתוך את הרצועות לאורך.
מניחים את ההתלהבות בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות אותו על ידי 1 אינץ'.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד את ההתלהבות במסננת; שומרים את הסיר (אין צורך לשטוף אותו).
מניחים 1/2 כוסות של הסוכר והמים הנמדדים בסיר השמורה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
הוסף את הגוון השמור (שמור את המסננת—אין צורך לשטוף אותו) ומערבבים לשלב.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד גרידה הוא שקוף, כ 30 דקות. בינתיים, למקם את המסננת שמורות מעל קערה בינונית heatproof.
יוצקים את התערובת דרך המסננת (שומרים את הסירופ לשימוש אחר) ומניחים את הגוון בצד להתקרר מעט, כ -3 דקות.
מניחים את שארית 1 כוס הסוכר בקערה בינונית. עבודה בקבוצות קטנות, לזרוק את ההתלהבות החמה בסוכר, ציפוי הרצועות ביסודיות. לנער את עודף הסוכר, להעביר את ההתלהבות לתבנית אפייה, ולהפיץ אותו לשכבה אחת.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה וקמח לנצל את כל עודף קמח; להפריש.
לטאטא את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית; להפריש.
מניחים 1/4 כוסות של הסוכר והחמאה הנמדדת בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 דקות.
להוסיף את גרידת וניל ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל אחד, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.לשטוף ולייבש את הקערה של מערבל דוכן.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה, לצרף אותו מיקסר לעמוד, ולהתאים את המיקסר עם מצורף whisk.
לטאטא את הלבנים על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה.
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 45 שניות עד 1 דקה יותר. עצור את המיקסר.באמצעות מרית גומי, לקפל רבע של חלבוני הביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב באופן שווה; לקפל בעדינות את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא כיסים של לבן להישאר.מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים עד פני השטח של העוגות מעיינות בחזרה כאשר לחוץ ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
הסר את העוגות מהתנור, מניחים על מדפים תיל, ולתת מגניב במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל אחד ולהפוך אותם על המדפים להתקרר לחלוטין, לפחות 45 דקות.עבור הזיגוג:כאשר מוכן לשרת את העוגה, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיפים את כל המרכיבים הציפוי לקערה המצוננת ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 1 1/2 minutes.To להרכיב: באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל העליון עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח. חותכים כל עוגה במחצית אופקית, כך שיש לך 4 שכבות. Rewhisk לימון ליים curd עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה על מחבת עוגה הפוכה או צלחת הגשה. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ שליש מ ליים לימון (כ 1 כוס) על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שנייה באופן שווה להפיץ שליש נוסף של לימון סיד על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שלישית באופן שווה להפיץ את לימון ליים הנותרים על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית והאחרונה. (אם השכבות מתחילות להחליק, השתמש בידיים שלך כדי ליישר אותם בחזרה, ואז למקם במקרר במשך 30 דקות כדי המשרד.) באמצעות סכין ארוכה ונקיה או מרית אופסט, מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי קצפת בשכבה חלקה, אפילו. אם באמצעות גרידה מסוכרת, מפזרים חצי ממנו על גבי העוגה, עוזב גבול 1 אינץ'. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות את הגחמה הנותרת לתוך אינץ 1 התחתון של הצדדים עוגה.