קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת

עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים ומילוי קצפת קצפת ציפוי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. אם יש לך חלמונים, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגה לבנה תלת שכבתית עם מילוי וגלידה כתומה וציפוי, עוגת שכבה לבנה עם מילוי לימון, ו אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לימון ליים קורט: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים רותחים לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה והוא עקביות של מיונז, על 13 עד 15 דקות. (מעת לעת לבדוק כדי לוודא שהמים אינם רותחים על ידי הסרת הקערה מן הסיר באמצעות סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר את הקערה מהמים הבוערים. מיד לטאטא את החמאה 1 חתיכת בכל פעם, מחכה עד כל חתיכה נמסה לחלוטין משולב לפני הוספת הבא.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה. מסננים את הקרד, לחיצה על מוצקים וגירוד נוסף curd נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את מוצקים. מיד לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של curd כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד סט ומקורר, לפחות 3 שעות. (Curd יכול להתבצע בקירור עד 3 ימים קדימה.) בינתיים, להפוך את טעם מסוכר, אם שימוש.לקבלת גרידה מסוכרת(אופציונלית): באמצעות מקלף ירקות ולהיות זהיר כדי למנוע את הפית הלבן, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ולימונים ברצועות גדולות. דק מאוד לחתוך את הרצועות לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים את ההתלהבות בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות אותו על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
6
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד את ההתלהבות במסננת; שומרים את הסיר (אין צורך לשטוף אותו).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים 1/2 כוסות של הסוכר והמים הנמדדים בסיר השמורה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הוסף את הגוון השמור (שמור את המסננת—אין צורך לשטוף אותו) ומערבבים לשלב.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד גרידה הוא שקוף, כ 30 דקות. בינתיים, למקם את המסננת שמורות מעל קערה בינונית heatproof.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים את התערובת דרך המסננת (שומרים את הסירופ לשימוש אחר) ומניחים את הגוון בצד להתקרר מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מניחים את שארית 1 כוס הסוכר בקערה בינונית. עבודה בקבוצות קטנות, לזרוק את ההתלהבות החמה בסוכר, ציפוי הרצועות ביסודיות. לנער את עודף הסוכר, להעביר את ההתלהבות לתבנית אפייה, ולהפיץ אותו לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה וקמח לנצל את כל עודף קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים 1/4 כוסות של הסוכר והחמאה הנמדדת בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להוסיף את גרידת וניל ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל אחד, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.לשטוף ולייבש את הקערה של מערבל דוכן.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מניחים את החלבונים ביצה בקערה, לצרף אותו מיקסר לעמוד, ולהתאים את המיקסר עם מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לטאטא את הלבנים על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 45 שניות עד 1 דקה יותר. עצור את המיקסר.באמצעות מרית גומי, לקפל רבע של חלבוני הביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב באופן שווה; לקפל בעדינות את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא כיסים של לבן להישאר.מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
אופים עד פני השטח של העוגות מעיינות בחזרה כאשר לחוץ ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר את העוגות מהתנור, מניחים על מדפים תיל, ולתת מגניב במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל אחד ולהפוך אותם על המדפים להתקרר לחלוטין, לפחות 45 דקות.עבור הזיגוג:כאשר מוכן לשרת את העוגה, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מוסיפים את כל המרכיבים הציפוי לקערה המצוננת ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 1 1/2 minutes.To להרכיב: באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל העליון עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח. חותכים כל עוגה במחצית אופקית, כך שיש לך 4 שכבות. Rewhisk לימון ליים curd עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מניחים שכבת עוגה על מחבת עוגה הפוכה או צלחת הגשה. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ שליש מ ליים לימון (כ 1 כוס) על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שנייה באופן שווה להפיץ שליש נוסף של לימון סיד על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שלישית באופן שווה להפיץ את לימון ליים הנותרים על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית והאחרונה. (אם השכבות מתחילות להחליק, השתמש בידיים שלך כדי ליישר אותם בחזרה, ואז למקם במקרר במשך 30 דקות כדי המשרד.) באמצעות סכין ארוכה ונקיה או מרית אופסט, מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי קצפת בשכבה חלקה, אפילו. אם באמצעות גרידה מסוכרת, מפזרים חצי ממנו על גבי העוגה, עוזב גבול 1 אינץ'. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות את הגחמה הנותרת לתוך אינץ 1 התחתון של הצדדים עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה, ועוד כדי לצפות את המחבתותקמח עוגה, ועוד כדי לצפות את המחבתות6largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר12largesחלמונים (שמור 6 של הלבנים עבור העוגה)חלמונים (שמור 6 של הלבנים עבור העוגה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (מ 6 עד 8 לימונים בינוניים)מיץ לימון סחוט טרי (מ 6 עד 8 לימונים בינוניים)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת דק (מ 1 עד 2 לימונים בינוניים)גרידת לימון מגוררת דק (מ 1 עד 2 לימונים בינוניים)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלימוניםלימונים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרי (מכ -4 לימונים בינוניים)מיץ ליים סחוט טרי (מכ -4 לימונים בינוניים)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת ליים מגוררת דק (מכ - 2 לימונים בינוניים)גרידת ליים מגוררת דק (מכ - 2 לימונים בינוניים)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלייםליים1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לצפות את המחבתותחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לצפות את המחבתות2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר