עוגות אורז בר עם בייקון
עוגות אורז בר עם בייקון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, חמאה, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים, מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר, ו אורז בר ומילוי בייקון.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מלח ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 40 דקות או עד שנוזל נספג, ואורז רך.
מסננים כל נוזל עודף. מגניב במקצת.
מניחים ביצה וחלבון בקערה גדולה; מוסיפים קמח ואבקת אפייה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את האורז, בצל ירוק, ואת 4 המרכיבים הבאים (בצל ירוק דרך בייקון), ערבוב עם מרית גומי עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה. כף 3 (1/4-כוס) תערובת אורז תלולית למחבת; שטוח מעט עם מרית. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב מחומם ביסודיות. חזור על הנוהל עם תערובת האורז נותרת.