עוגות אמנון זה pescatarian ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 100 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, עד הסוף. בואו מגניב, בתוספת 1/4 כוס מיונז, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות דג אמנון אפויות עם סלט קישואים ורוטב טרטר, Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), ו פריז Village Tilapia פילה-ממוקם בלאס וגאס פריז עושה פילט אמנון מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
אני חושב שהמתכון הזה נולד כשחיפשתי דרך להשתמש בשאריות דגים. אמנון היא חברה טובה למטבח שלנו, בין השאר משום שהם מוכרים אמנון מגודלת בחווה יפה בקוסטקו באריזות גדולות מספיק לארוחת ערב בתוספת שאריות. אני גם אוהב את העדינות שלה ואת הרבגוניות. הכנתי גם גרסאות של עוגות הדגים האלה עם סלמון, וזה בסדר, אבל בהחלט יש להן טעם של סלמון. אמנון עושה את זה גמיש יותר במונחים של seasonings.It האם לעזור להפוך את הקציצות שעה או שעתיים מראש, כך שהם יכולים להתקפל במקרר לפני הטיגון. הם מחזיקים יחד טוב יותר כי way.My הבעל מציין שהסיבה שהילדים אוהבים את זה היא שהם כמו מקלות דג עגולים גדולים. אני חושב עליהם יותר כמו דוכן עוגת סרטנים, אבל זה לא משנה הרבה. הם נעלמים במהירות בבית שלנו.עוגות Tilapia עם saucemakes-caper לימון 12 patties1 נדיב / 2 פלוס 1/4 כוס מיונז, divided4 Tbsp capersjuice ו zest של אחד lemon3 lbs tilapia fillets1 חבורה בצל ירוק, chopped1 פלפל פעמון, כל צבע, chopped2 egs1/2 כוס cupcrumbs (יבש או טרי)מלח ופלפל כדי dredeflour, לדלות פט לפני fryingolive שמן, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מערבבים יחד עד שכל החומרים מופצים היטב, במיוחד את הביצים. טופס לקציצות על גודל של המבורגרים-להרטיב את הידיים קודם אם זה דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5
שים את הקציצות על תבנית אפייה ומקרר שעה או שתיים כדי לאפשר את הקציצות להקים קצת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
6
מחממים כחצי אינץ ' של שמן זית במחבת כבדה על חום בינוני. שים קצת קמח בקערה רדודה או על צלחת, ולכסות כל קציצה בקמח. זה יהיה קליפה פריך נחמד כאשר אתה מטגן את הקציצות, אז למרות שזה קצת כאב, לא לדלג על זה.מטגנים את הקציצות בשמן זית עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.