עוגות אספרסו שוקולד מותכות
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? עוגות אספרסו שוקולד מותכות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך שוקולד מריר, אבקת סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו עוגות אספרסו שוקולד מותכות, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו עוגות אמריקאיות-עוגות שוקולד מותכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450°f. תחתית גריז וצדדים של 6 (6-עוז) כוסות פודינג עם חמאה; מפזרים קקאו.
מקום על מחבת 15x10x1 אינץ'.
בסיר 2 ליטר, להמס שוקולד ו 3/4 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים באבקת אספרסו, וניל וקינמון.
בקערה גדולה, להכות ביצים ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, קערת גירוד מדי פעם, עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, להכות על מהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה תערובת ביסקוויק, להכות עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות פודינג.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הצדדים נקבעים והמרכזים עדיין רכים (צמרות יהיו נפוחות מעט סדוק).
מגישים בכוסות, או unmold לפני ההגשה, להפעיל סכין קטנה או מרית מתכת לאורך הצדדים של עוגות כדי לשחרר. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על כל כוס; להפוך צלחת כוס מעל ולהסיר כוס.
מפזרים אבקת סוכר נוספת, אם תרצה בכך.