קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוגות בוקסטי

עוגות בוקסטי
עוגות בוקסטי הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 459 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, פלפל סדוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. פנקייקס בוקסטי, בוקסטי ובייקון, ו פנקייקס בוקסטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכסים את תפוח האדמה הגולמי בחלב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
3
מוסיפים 1/4 כוס ציר עוף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
4
בסיר קטן מוסיפים את תפוחי האדמה הרבעים, הכרובית ומספיק ציר העוף לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. פעם אחת ברתיחה, מבשלים עד שהמזלג רך, 7 עד 10 דקות. מסננים את תפוחי האדמה והכרובית. בקערה בינונית מועכים את תפוחי האדמה והכרובית עם גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה גדולה שלבו את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הכרובית הפירה ותפוחי האדמה ומקפלים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מוסיפים את הביצה לתערובת תפוחי האדמה הגולמיים, ואז מקפלים לתוך הכרובית והפירה. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו עוד מעט ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה. כשהוא חם מוסיפים 1 כוס מהתערובת ומורחים בעדינות בתבנית באופן אחיד עד לקבלת עיגול גדול (בקוטר 8 עד 9 אינץ'). מבשלים עד שהקצוות מתחילים להשחים קלות, 2 עד 3 דקות. הפוך בעדינות בעזרת מרית דקה וגמישה ובשל 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
11
ממלאים חצי במעט תבשיל שקע כפול ומקפלים.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
12
מגישים עם שמנת חמוצה ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי כרובית טרייםפרחי כרובית טריים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, או יותר לפי הצורךציר עוף, או יותר לפי הצורך2(חוֹרֶף)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה11 קילו קישואים,חמוצים כשריםחמוצים כשרים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה russet, קלופים לרבעיםתפוחי אדמה russet, קלופים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוח אדמה אדמדם גולמי קלוף ומגוררתפוח אדמה אדמדם גולמי קלוף ומגורר11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.