עוגות בטטה עם מנגו-אננס צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה מתוקים עם מנגו-אננס Chutney. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 179 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה של אהבה ושמן זית יש 33 אוהדים. גשו לסופר וקנו בטטות ג'ינג'יות, פלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה כוסברה עם מנגו צ'אטני, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל.
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר בינוני כבד. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 149°. לקלף הן תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה בינונית.
מניחים תפוחי אדמה מגורדים ובצל במטלית נקייה וסוחטים החוצה נוזל עודף.
מניחים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, כוסברה קצוצה, קמח, אבקת קארי ומלח ים; מערבבים כדי לשלב באופן שווה.גיליון אפייה קו עם מגבת נייר.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה. מידה scant 1/4 כוס מלא תערובת, צורה לכדור, ולהוסיף מחבת. באמצעות מרית, בעדינות לשטח את הכדור 1/3 אינץ 'עבה, פנקייק בקוטר 3 אינץ'. חוזר, יוצרים עוד 3 פנקייקים. מטגנים עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים פנקייק לסדין אפייה מוכן; להתחמם בתנור. חזור עם נשאר תערובת עבור סך של 8 פנקייק.
מניחים פנקייק על צלחות. יוגורט כפית, ואז צ ' אטני על גבי פנקייק.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי; מקשטים עם עלי כוסברה.