עוגות בננה ברוטב רום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות בננה עם רוטב רום. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. אם יש לכם מים, בננות, קמח עצמי עולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, בננה חמה, ו בננה פירור עוגות.
הוראות
בנדיבות חמאה שש 4-אונקיה ramekins עם 2 כפות של החמאה.
בקערה קטנה, מערבבים את הקמח עם סודה לשתיה. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 4 1/2 כפות חמאה עד שמנת.
מוסיפים את חום בהיר או סוכר טורבינדו ומכים עד אור ורך.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, והכה עד רק incorporated. לנצח את הבננות הפירה. באמצעות מרית גדולה, מקפלים את החומרים יבשים לתוך הבלילה עד משולב.
כפית את הבלילה לתוך ramekins ולהגדיר אותם במחבת אפייה. בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתוך המחבת כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך 40 דקות, או עד העוגות הם המשרד אבל האביב בחזרה כאשר נלחץ קלות עם האצבע.
הסר את המחבת מהתנור ולהעביר את ramekins למדף עם מלקחיים; תן להתקרר מעט. הפעל סכין חדה סביב הצדדים של העוגות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר בזמן שאתה מכין את הרוטב.
בסיר בינוני, לשלב את החמאה עם סוכר, רום ומים ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן כדי לפזר את הסוכר.
כפית חלק מהרוטב על צלחות. מניחים את העוגות על הרוטב, כפית את שאר הרוטב על גבי ומגישים.