עוגות בראוני עם אגוזי לוז חמאה
עוגות בראוני עם אגוזי לוז חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם כל ירקות קיצור, חלב, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . נסו עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ביצת נוג-עוגות אגוזים עם ציפוי נוטלה קרם חמאה, ו עוגות דלעת בראוני עם שעועית וניל קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוסות מאפין עם כוסות אפייה נייר. הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה באמצעות שמן, מים וביצים. מערבבים ב 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים. מלא כוסות אפייה 3/4 מלא.
אופים 30 עד 32 דקות או עד המרכזים נקבעים. מגניב 2 דקות.
הסר מהמחבת. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
לקבלת ציפוי: לנצח קיצור, חמאה ואגוזי לוז שוקולד להפיץ בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר, וניל, מלח וכף אחת של חלב. הכה לאט עד בשילוב. הכה על גבוה, 3 עד 5 דקות, הוספת 1 כף חלב בכל פעם עד עקביות הרצוי מושגת.
קאפקייקס קפוא על ידי הצבת ציפוי לפינה של שקית פלסטיק resealable.
חותכים 1/2 אינץ ' את הפינה של התיק. החל בקצה החיצוני, לעבוד בתנועה מעגלית לבנות ציפוי נע לכיוון המרכז, יצירת אפקט מערבולת.
מפזרים אגוזי לוז קצוצים שמורים.