מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ג'לי יין קינוח עם פירות הדר, עוגות גבינה קטנות, ו עוגות גבינה קטנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
3
לגזור ארבעה סיבובים 3 אינץ ' של קרטון חולצה.
4
מברשת את הקרביים של ארבעה 3 אינץ 'עגול 2 1/2 אינץ' עמוק טבעת תבניות עם חמאה. במעבד מזון, לטחון את הקרקרים עם חמאה מומסת 1 כף הסוכר. הגדר את התבניות על תבנית האפייה בשורה התחתונה עם סיבובי הקרטון, זמירה כדי להתאים. לארוז את הפירורים לתוך התבניות; לחץ כדי קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תבנית אפייה
5
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בואו מגניב.
7
בינתיים, בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצה, חלמון ביצה, מלח ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מוסיפים את גבינת העזים ומכים עד חלקה. מקפלים פנימה את frache crme. כפית את התערובת לתוך התבניות להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
9
אופים במשך כ 30 דקות, עד עוגות הגבינה רק להגדיר אבל לא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בואו עוגות הגבינה להתקרר, ואז לקרר אותם עד צונן, לפחות 1 שעה.
11
מחממים סכין חדה, עם להב דק מתחת למים חמים; מייבשים את הסכין. בזהירות להפעיל את הלהב סביב הקצה של כל עוגת גבינה. לחיצה על הקרטון, להקל על עוגות הגבינה מתוך התבניות; לחזור אל תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין
12
חותכים ארבע רצועות 11 על 2 1/2 אינץ ' של נייר קלף. לעטוף את הנייר סביב המערכת של כל עוגת גבינה כדי ליצור צווארון המשתרע 1 אינץ ' מעל פני השטח; מאובטח עם קלטת.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
13
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת לרכך. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך כ 15 שניות או רק עד הג ' לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
14
שים את 4 היינות ברמקינס נפרדים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מוסיפים 2 כפיות הסוכר לros ול פינו נואר ומיקרוגל במשך 20 שניות; מערבבים להמיס את הסוכר. מערבבים 1 כפית של ג ' לטין נמס לתוך כל אחד 4 יינות.
מרכיבים שתצטרך
פינו נואר
ג ' לטין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
16
תן את היינות לעמוד עד מקורר, על 10 דקות.
17
יוצקים אחד מג ' ל היין על כל עוגת גבינה ומקררים עד מקורר ולהגדיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
18
הסר את קולר נייר קלף מכל עוגת גבינה. בזהירות להסיר את תחתית קרטון לשרת.