עוגות גבינת עיזים ועגבניות
טארטים גבינת עגבניות ועזים דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח ופלפל כשרים, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגות גבינת עיזים ועגבניות, עוגות גבינת עיזים ועגבניות, ו עגבניות, בצל וגבינת עיזים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לפתוח גיליון של בצק עלים על משטח מקומח קל לגלגל אותו בקלילות לריבוע 11 על 11 אינץ'. באמצעות צלחת רחב 6 אינץ ' או אובייקט עגול אחר כמדריך, לחתוך 2 עיגולים מגיליון בצק עלים, להשליך את השאריות. חזור עם גיליון מאפה השני לעשות 4 מעגלים בסך הכל.
מניחים את עיגולים מאפה על 2 מחבתות גיליון מרופדות בנייר קלף ומקררים עד מוכן לשימוש.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל בינוני לחום נמוך ולהוסיף את הבצל ושום.
לטגן במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם רפויים ואין כמעט לחות שנותרה במחבת.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, היין, ותימין וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד הבצל הם משחימים קלות.
באמצעות סכין חיתוך חדה, להבקיע גבול רחב 1/4 אינץ ' סביב כל מעגל מאפה. לדקור את המאפה בתוך קווי הציון עם הקוצים של מזלג ומפזרים כף של פרמזן מגורר על כל סיבוב, להישאר בתוך הגבול הבקיע.
מקום 1/4 של תערובת הבצל על כל מעגל, שוב נשאר בתוך הקצה הבקיע. להתפורר 1 אונקיה של גבינת עיזים על גבי הבצל.
מניחים פרוסת עגבניות במרכז כל טארט.
מברישים את העגבניה בעדינות בשמן זית ומפזרים בזיליקום, מלח ופלפל. לבסוף, לפזר 4 או 5 רסיסי פרמזן על כל טארט.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב. מחבת הסדין התחתונה עשויה להזדקק למספר דקות נוספות בתנור.