עוגות דגים משפחתיות קלאסיות
אם יש לך פירורי לחם, עירית, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית נסו עוגות דגים משפחתיות קלאסיות, ארוחות משפחתיות: עוגות דגים קלות, ו עוגות צ'אנקי פיש קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים ולנקז ולרסק היטב כאשר מכרז.בינתיים, מניחים את הדגים במחבת מטוגנת או טיגון ומכסים במים רותחים; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות עד רק מבושל.
מסננים את הדגים ולהסיר את העור; פתית את הדג עם מזלג, השלכת כל עצמות.
מערבבים יחד את תפוחי האדמה, דגים, ביצה מבושלת, עירית ומלח ופלפל; באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת לתוך 4 או 8 אפילו עוגות בגודל.אבק עוגות דגים עם קמח מתובל, לטבול את הביצה המוכה, ואז מעיל בפירורי הלחם, לוודא שהם מכוסים לחלוטין.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים רדודים במשך 3-4 דקות בכל צד עד פריך וזהב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.