קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות83
מגזין

עוגות דגים משפחתיות קלאסיות

עוגות דגים משפחתיות קלאסיות
אם יש לך פירורי לחם, עירית, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית נסו עוגות דגים משפחתיות קלאסיות, ארוחות משפחתיות: עוגות דגים קלות, ו עוגות צ'אנקי פיש קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים ולנקז ולרסק היטב כאשר מכרז.בינתיים, מניחים את הדגים במחבת מטוגנת או טיגון ומכסים במים רותחים; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים את הדגים ולהסיר את העור; פתית את הדג עם מזלג, השלכת כל עצמות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים יחד את תפוחי האדמה, דגים, ביצה מבושלת, עירית ומלח ופלפל; באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת לתוך 4 או 8 אפילו עוגות בגודל.אבק עוגות דגים עם קמח מתובל, לטבול את הביצה המוכה, ואז מעיל בפירורי הלחם, לוודא שהם מכוסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מחממים את השמן במחבת ומטגנים רדודים במשך 3-4 דקות בכל צד עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.