עוגות דלעת עם פודינג
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוגות פודינג תבלין דלעת, עוגות פודינג קרמל דלעת, ו עוגות דלעת פרליין: עוגות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 24 כוס מאפין עם מאפין נייר קו liners.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור ורך.
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. מקציפים את מחית הוניל והדלעת.
מערבבים את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ותבלינים פשטידת דלעת יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ערבוב רק עד מעורבב
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין ואופים במשך 20-25 דקות או עד צמרות זהובות ו toothpick מוכנס יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני removing.In קערת ערבוב, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערה שנייה, לנצח את גבינת שמנת, חמאה, ממתקים סוכר, וניל ומיץ לימון עד שמנת. מערבבים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת. תזגגי את העוגות.