קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוגות הסרטנים הטובות ביותר

עוגות הסרטנים הטובות ביותר
עוגות הסרטנים הטובות ביותר הן pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 508 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-484 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, שמן צמחי, בשר סרטן ענק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגות הסרטן הישנות של אביט גריל-עוגות הסרטנים האלה ידועות בכך שאין להן מילוי, והרבה טעם, עוגות סרטנים כמו בקתת הסרטנים של ג'ו, ו עוגות סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סרטן, מיונז, עשבי תיבול (אם משתמשים), ביצה 1 בקערה גדולה לקפל בעדינות עם מרית עד בשילוב, להיזהר לא לשבור את גושי סרטן גדולים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
סרטןסרטן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום בערך 12-על ידי 18 אינץ ' על משטח עבודה עם הקצה הקצר מקביל לקצוות של השולחן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
העברת תערובת סרטן לסכל, ויצרו אותו לתוך יומן מחוספס כ 6 אינץ 'רחב, החל כ 4 אינץ' מתחתית נייר.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בזהירות להרים קצה התחתון של נייר ולהרים אותו מעל יומן הסרטן.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
לגלגל את היומן ממך עד שהוא עטוף לחלוטין בנייר כסף, ולאחר מכן לסובב את הקצוות כדי ליצור גליל הדוק 6 - כדי 8 אינץ 'רחב 3-כדי 4 - אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים יומן על מגש או צלחת ולהעביר למקפיא עד מתקשה קלות, 20 עד 25 דקות.
7
תוציא את היומן מהמקפיא ותשתמש בסכין שף חדה, תחתוך את אחד הקצוות המעוותים.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
8
הסר תערובת סרטן מבפנים מעווה סוף ושמורה. פרוס את היומן לתוך 4 עד 6 דיסקים בודדים על 1 1/2 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
9
להעביר את הדיסקים (עם רדיד שלהם) כדי לחתוך בצד אפייה מעוטר למטה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
שלב כל תערובת סרטן הוסרה מן הקצוות המעוותים וליצור עוגת סרטנים צורה חופשית ומניח על מגש יחד עם דיסקים עטופים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
העברה למקפיא עד שהדיסקים נוקשים יחסית, בערך 20 עד 25 דקות יותר.
12
מניחים את הביצה שנותרה בקערה קטנה ופעימה עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מניחים פירורי לחם בקערה קטנה שנייה. עבודה בדיסק סרטנים אחד בכל פעם, להרים על ידי תפיסת הקצוות מרופדים בנייר כסף. טובלים משטח חתך אחד בביצה, ואז בפירורי לחם, לוחצים בעדינות לדבוק. חזור אל תבנית אפייה, לחתוך בצד למטה וחזור עם דיסקים שנותרו (כולל דיסק צורה חופשית).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סרטןסרטן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו מראש broiler כדי גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מחממים שמן וחמאה במחבת ברזל יצוקה גדולה מעל חום בינוני עד הקצפה תת-קרקעית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים עוגות סרטנים, צד בפירורי לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, במשך 3 דקות. בזהירות לקלף נייר מכל עוגה באמצעות קצות האצבעות שלך, מבלי להרים את העוגות. זרוק את נייר הכסף. המשך בישול, מחבת מתערבלת מדי פעם עד החלק התחתון של עוגות סרטנים הוא חום זהוב בהיר, כ 2 דקות יותר (לבדוק מתחת עם מרית מתכת גמישה דקה, אבל להיזהר לא לשבור עוגות סרטנים, הם יהיו שבירים)
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
לתפוס את הידית של המחבת ולהטות אותו כלפיך כך השומן מצטבר בתחתית. השתמש בכף כדי להשרות כל עוגה עם שומן, לוודא כי הוא מצופה לחלוטין, ולאחר מכן להעביר מחבת כדי broiler. מטאטא עד חום זהוב בהיר על גבי ועוגות סרטן מבושלות דרך (מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז שלהם צריך לרשום 145 עד 160 ° F), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מעבירים את קציצות הסרטן בפירורי לחם לצלחת מרופדת בנייר מגבת. הפוך עוגות סרטנים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20
מגישים מיד עם רוטב טרטר חריף נוסף או פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.