עוגות הפוך אננס מיני Boozy
צריך קינוח צמחוני? עוגות הפוך אננס מיני Boozy יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רום, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגות אננס הפוך מיני, מיני עוגות אננס הפוכות, ו מיני עוגות אננס הפוכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 6 (6-עוז) מנות אפייה בודדות (ramekins) עם חמאה או קיצור; מניחים על גיליון עוגיות.
בקערה בינונית, להכות 1/3 כוס חמאה, סוכר חום ו 3 כפות רום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מחלקים את התערובת באופן שווה בין מנות אפייה.
מניחים בתנור 10 דקות או עד חמאה וסוכר נמסים.
מניחים 1 פרוסת אננס ודובדבן 1 בכל צלחת אפייה; להפריש.
בקערה קטנה, עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים בחמאה, 1/4 כוס רום, החלמונים וניל ביצה. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מקפלים בשליש של החלבונים ביצה מוכה, ולאחר מכן לקפל בלבנים הנותרים. הבלילה כפית באופן שווה מעל תערובת ציפוי בתבניות אפייה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
מניחים צלחת קינוח קטנה חסינת חום במהופך על כל צלחת אפייה; להפוך צלחת צלחת צלחת מעל.
בואו לעמוד 1 דקות כך ציפוי טפטוף על עוגות.