קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגות וניל עם ציפוי שוקולד

עוגות וניל עם ציפוי שוקולד
המתכון לעוגות וניל עם ציפוי שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ Tidy Mom יש 1771 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלבוני ביצה, משחת שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות וניל עם ציפוי שוקולד, עוגות וניל עם ציפוי שוקולד, ו עוגות שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° f ו קו פחיות קאפקייקס עם liners נייר
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
באמצעות קערה קטנה, לשלב חלב, שמנת, ביצים לבנים תמצית שקדים שעועית וניל עם מזלג ולהניח בצד.באמצעות חיבור ההנעה על מיקסר חשמלי, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים חמאה וממשיכים להכות במהירות איטית עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
הוסף את כל אבל 1/2 כוס תערובת חלב והכה במהירות בינונית במשך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
5
מוסיפים את תערובת החלב הנותרים ומכים במשך 30 שניות נוספות, מגרדים את הצדדים של הקערה במידת הצורך. אל תערבבי יותר מדי.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין בארות הקאפקייקס בעדינות לנער כדי חלקה הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים 18-20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך הקאפקייקס האמצעיים יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
בואו cupcakes להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. קאפקייקס Unfrosted יכול להיות קפוא במיכל מכוסה במשך 1-2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
8
שלב את הקקאו ואת המים רותחים, ערבוב עד הקקאו מומס. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה בינונית, להכות חמאה, סוכר ומלח של ממתקים עד חיוור ורך.צמצם מהירות לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
9
מוסיפים שוקולד נמס ומקורר, מכים עד בשילוב וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. הכה בתערובת הקקאו.אם לא להשתמש באופן מיידי, ציפוי יכול להיות בקירור עד 5 ימים או קפוא עד 1 חודש, במיכל אטום. לפני השימוש, להביא לטמפרטורת החדר, והכה במהירות נמוכה עד חלקה שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה