עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך מים, ביצה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנקייק זנגביל עם ציפוי תפוח, וופלים זנגביל עם ציפוי תפוח קינמון, ו דבש ועוגות עוגת זנגביל.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, 1/2 כוס סוכר חום, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, 1/2 כפית מלח וציפורן. עם כפית או חוט להקציף, מערבבים במרכיבים עוגה הנותרים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים 1 כוס סוכר חום, תפוחים וקורטוב של מלח; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר חום הוא מומס תערובת שחין. מרתיחים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים סירופ מתעבה. מערבבים בקצפת. חזור לרתיחה; להרתיח 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ותפוחים נראים מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
כדי לשרת, לחתוך עוגות במחצית אופקית.
8
מניחים את החצאים התחתונים על צלחות קינוח קטנות; כפית כף גדושה מעל כל מחצית תחתונה.
9
להוסיף צמרות של עוגות; כף כף כף גדושה ציפוי על גבי כל אחד, לתת ציפוי לרוץ למטה הצדדים על צלחות.