קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל

עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל
עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך מים, ביצה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנקייק זנגביל עם ציפוי תפוח, וופלים זנגביל עם ציפוי תפוח קינמון, ו דבש ועוגות עוגת זנגביל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, 1/2 כוס סוכר חום, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, 1/2 כפית מלח וציפורן. עם כפית או חוט להקציף, מערבבים במרכיבים עוגה הנותרים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהמחבת; להסיר בזהירות כוסות אפיית נייר מעוגות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים 1 כוס סוכר חום, תפוחים וקורטוב של מלח; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר חום הוא מומס תערובת שחין. מרתיחים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים סירופ מתעבה. מערבבים בקצפת. חזור לרתיחה; להרתיח 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ותפוחים נראים מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
7
כדי לשרת, לחתוך עוגות במחצית אופקית.
8
מניחים את החצאים התחתונים על צלחות קינוח קטנות; כפית כף גדושה מעל כל מחצית תחתונה.
9
להוסיף צמרות של עוגות; כף כף כף גדושה ציפוי על גבי כל אחד, לתת ציפוי לרוץ למטה הצדדים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים