עוגות חג מולד קטנות וחמות
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תבלין, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות חג המולד קצת קפוא, עוגות תירס עם קוויאר לחג המולד, ו חג המולד פודינג אורז עוגות פריכיות.
הוראות
גריז וקמח 4 ראמקינס קטנים ולהניח בצד. להטות את כל החומרים, למעט פירות יער ודובדבנים, לתוך קנקן גדול או קערה. באמצעות בלנדר יד, להתמזג עד משולב לחלוטין, ולאחר מכן מערבבים את הפירות היבשים. תערובת עוגה צ ' יל עד הצורך.
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
מחלקים את התערובת בין ramekins ואופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב. להטות את העוגות על צלחות, העליון עם כף גלידה וניל טפטוף עם דבש.