עוגות חתונה פלורנטין
עוגות חתונה פלורנטין הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, וניל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חתונה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות חתונה מקסיקניות, עוגות חתונה איטלקיות, ו מיני עוגות חתונה (מתכונים דומים).
הוראות
שים אגוזים בעוגה 9 אינץ ' או מחבת עוגה.
אופים בתנור 350 עד זהב חיוור מתחת לעור, 10 עד 12 דקות.
יוצקים אגוזים לתוך מגבת ולשפשף בזריזות עם הבד כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. הרם אגוזים ממגבת דק קוצצים. מחק את פאן.
חותכים חמאה לחתיכות ולשים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פלאפי.
להוסיף 1/3 כוס אבקת סוכר ווניל; להכות על מהירות איטית לשלב, ואז להכות על מהירות גבוהה עד רכות.
במהירות נמוכה, מערבבים בקמח ומלח, ואז מכים עד מעורבב.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה.
אופים בתנור 300 עד עוגיות כבר לא מרגיש רך כאשר נגע בעדינות אבל לא השחמה, על 18 דקות. (אם משתמשים בתנור אחד, עמדות מחבת חלופיות לאחר 8 עד 10 דקות.) מגניב על מחבתות על 5 דקות.
מקום הנותרים אבקת סוכר במחבת עוגה. בעדינות לגלגל עוגיות חמות, כמה בכל פעם, בסוכר כדי מעיל היטב. הגדר עוגיות מעט בנפרד על פיסת נייר שעווה (כ 20 ב. ארוך) עד כמעט מגניב, ואז לגלגל בסוכר שוב. החזרת קובצי cookie לנייר בשכבה אחת. לנער קקאו דרך מסננת בסדר על עוגיות.
מגישים, או לאחסן אטום בבת אחת עד 3 ימים. להקפיא לאחסון זמן רב יותר.