עוגות יונק הדבש
המתכון עוגות יונק הדבש מוכן בסביבות 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינת שמנת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגות יונק הדבש, עוגות יונק הדבש, ו עוגות יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית מאפינס של 12 כוסות בספינות קאפקייקס מנייר.
מוסיפים את האננס והבננות לקערה בינונית. מועכים יחד עם גב המזלג ומניחים בצד.
מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והמלח בקערה בינונית נפרדת.
מוסיפים את החמאה והסוכר לקערה גדולה. מקציפים במיקסר ידני עד שהוא בהיר ואוורירי, 3 עד 4 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ואז את תמצית הווניל.
מוסיפים את החומרים היבשים לתוך רטוב על ידי כפות והיכו עד בשילוב יסודי. מקציפים פנימה את האננס והבננות, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. מקפלים פנימה את הפקאנים. השתמש בכף גלידה כדי למלא כל פח שלושה רבעים בדרך מלאה.
אופים עד שהצמרות מזהיבות וכשקיסם המוחדר באמצע הקאפקייק יוצא נקי, 18 עד 20 דקות.
מוציאים את הקאפקייקס מהתנור לרשת ומניחים להתקרר לחלוטין לפני ההקצפה.
כפור את הקאפקייקס עם ציפוי גבינת השמנת לאחר שהתקרר.
מוסיפים את החמאה וגבינת השמנת לקערה גדולה ומקציפים יחד לתערובת אחידה.
מוסיפים את אבקת הסוכר והווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם חלק וקל.