עוגות כרוב כבוש מטוגנות עם קילבסה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר חזיר קילבסה, קמח, כרוב כבושוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כרוב כבוש וקילבסה (סיר חרס), צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, ו כרוב כבוש וקילבסה גריל סנדוויץ.
הוראות
פאט כרוב כבוש יבש בין מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר, ולאחר מכן להעביר לקערה ומערבבים ביצים, קמח, בצל ירוק, מלח ופלפל עד בשילוב.
מחממים שמן 1/4 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. מלא 1/4 כוס למדוד שלושה רבעים מלאים בתערובת כרוב כבוש, ולאחר מכן להפוך שמן, באמצעות מזלג לשחרר, ולשטח ל 3 1/2 אינץ ' בקוטר עם מזלג. טופס 2 עוגות יותר במחבת, ואז מטגנים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 4 דקות בסך הכל.
מעבירים עוגות עם מרית מחוררת למגבות נייר לניקוז. לשמור על עוגות חמות על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור. מטגנים יותר עוגות באותו אופן עם נשאר תערובת.
קילבסה חומה ב 2 קבוצות בשמן שנותרו במחבת על חום מתון, מפנה, 2 דקות לכל אצווה, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לניקוז.