עוגות לימון
עוגות לימון הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 30 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. אם יש לך קמח עצמי עולה, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגות ללא גלוטן לימון מאהב עם ציפוי קרם חמאה לימון, לימון מלאכי מזון קאפקייקס עם לימון קרד ציפוי Mascarpone, ו עוגות לימון ללא גלוטן עם ציפוי שוקולד לבן לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 30 כוסות מחבת קאפקייקס עם ספינות נייר.
לנפות את הקמח העצמי עולה ומלח יחד בקערה. בקערה אחרת, לנצח את החמאה ללא מלח וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, להכות כל ביצה עד משולב לפני הוספת הבא.
מערבבים בתמצית וניל וגרידת לימון.
בעדינות להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה, שליש בכל פעם, לסירוגין עם חצי חלב וחצי מיץ לימון לאחר כל אחת 2 התוספות הראשונות של קמח. לנצח עד רק בשילוב; לא מעל לערבב.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס המוכנות בבלילה מלאה 3/4, ואופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -17 דקות.
תנו לקאפקייקס להתקרר במחבת במשך כ -10 דקות לפני הסרת אותם כדי לסיים קירור על מדף.
כדי להפוך את הדובדבן, להכות את הקרם בקערה צוננת עם מיקסר חשמלי להגדיר על נמוך עד הקרם מתחיל להתעבות.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ומיץ לימון, קצת בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת, עד משולב באופן מלא. להגביר את מהירות המיקסר גבוה, ולהכות עד הדובדבן יוצר פסגות רכות, על 5 דקות.
מורחים על עוגות מקורר. מקררים שאריות.