עוגות לימון עם סירופ לימון בזיליקום
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 353 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם זרעי בזיליקום, גרידת לימון, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם לימון-בזיליקום Orzo # GrillPorkLikeASteak, עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון, ו ביסקוויט וופלים עם קרם לימון, סירופ לימון אוכמניות.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350 ° F. מברשת קלה 8 כוסות מאפין עם כמה חמאה מומסת ו chill 2 דקות, ואז חמאה שוב ו chill 1 דקה יותר. כוסות אבק עם קמח עוגת מצות, לדפוק את עודף.
היכו יחד חמאה מרוככת, 2/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף חלמונים ביצה, 1 בכל פעם, פועם עד מעורבב היטב. הכה במיץ לימון ו 2 כפיות גרידה עד בשילוב.
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
לנצח את הלבנים עם הנותרים 1/8 כפית מלח בקערה אחרת עם מקצף נקי עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף 2 כפות סוכר, קצת בכל פעם, מכות, ואז להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. הבלילה כפית לתוך 8 כוסות מאפין מוכן.
תערובת הנותרים 2 כפות סוכר 1 כפית גרידה עם קצות האצבעות שלך ומפזרים על הבלילה, ואז אופים עד עוגות נפוחות, הקצוות הם זהובים, ואת פיק עץ או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. עוגות מגניב במחבת על מתלה 15 דקות, ואז להרים עוגות בזהירות (צמרות יישבר בקלות) מגניב לחלוטין על מתלה.
מביאים את כל החומרים סירופ לרתיחה, מכוסה, בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר את המכסה ומרתיחים 10 דקות.
יוצקים סירופ דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מקציפים קרם בקערה עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
כפית 1/4 סירופ כוס לתוך כל אחד 8 קערות רדודות העליון עם עוגות. כפית קצפת על גבי עוגות.