עוגות לימון שנדי
עוגות לימון שנדי יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, שמן צמחי, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות קיץ שנדי, תפוח, לימון וג'ין שנדי, ו Drink & Dish: Lemon Shandy (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, 1 כוס בירה, שמן וביצים. מערבבים 2 כפיות קליפת לימון. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים 20 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב. הכה ב 2 כפות בירה, 1 כפית קליפת לימון ומיץ לימון. הכה באבקת סוכר עד מעורבב. אם ציפוי עבה מדי, להכות יותר בירה, כמה טיפות בכל פעם. עוגות פרוסט. ממש לפני ההגשה, טפטוף עם דבש ומקשטים עם פלחי לימון. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.