עוגות מקרוני וגבינה אפויות
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגות מקרוני וגבינה אפויות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 473 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות שרי, מלח כשר, ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 38 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגות מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס. ריססו 2 תבניות מאפינס או קאפקייקס של 12 כוסות בתרסיס לבישול ירקות. בעזרת 1 כוס פירורי לחם, מצפים את החלק הפנימי של כל כוס מאפין בפירורי לחם, ומנערים כל עודף.
במחבת בינונית מחממים 1 כף שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את ההודו הטחון, או העוף, אם משתמשים בו, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל, מבשלים 5 עד 8 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד לבישול. מניחים בצד ומכסים כדי להתחמם.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים ומוסיפים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את ההודו המבושל ואת הגבינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כף את תערובת הפסטה המוכנה לתבניות הקאפקייקס, תוך מילוי אחיד לכ-2/3 מלא. מסדרים כמה חתיכות עגבנייה, ברוקולי ואספרגוס לכל כוס. מעליו שכבה דקה של פירורי הלחם שנותרו ומזלפים שמן זית.
אופים עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות.
מניחים להתקרר כמה דקות ופורמים בזהירות בעזרת כף על מגש הגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פינגרפוד עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.