עוגות סולת עם קומפוט תאנה
עוגות סולת עם קומפוט תאנה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, גרידת תפוז, תאנים משימה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אגוז Semolina עם קומפוט דובדבן חמוץ, Semolina Scallion עוגות, ו עוגות זעפרן עם לימון-תאנה Compote (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה תחתית וצדדים של שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ושורה התחתון של המחבתות עם סיבובים של נייר קלף בחמאה. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם סולת, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא את חלבונים ביצה עם חלב, גרידה דק כתום גרידה תמצית וניל.
מוסיפים את החומרים הנוזליים לתערובת הסולת, תוך שימוש במערבל חשמלי, מכים במהירות נמוכה עד לשילוב. מקציפים את החמאה המומסת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות ואופים במשך 35 דקות, או עד צמרות עוגה זהובות חומות וסדוקות קלות וקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך אותם על מדפים חוט להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגות לצלחות.
בסיר בינוני, להביא את התאנים, יין, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, שעועית וניל וזרעים ודבש לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד התאנים הם plumped ואת הנוזל מופחת מעט, 1 שעה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התאנים ללוח חיתוך, לחתוך לשניים, ולאחר מכן להחזיר אותם לסירופ.
מקלפים את נייר הקלף מהעוגות והופכים אותו לצלחות.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קומפוט התאנה וקצפת.