עוגות סלמון אסיאתיות עם שמנת מיסו ורוטב סאקה הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלמון, פירורי לחם, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. . וזה די גרוע. נסו מרק סלמון מוקרם מיסו (למען לא-nyu Jiru), עוגות טונה בסגנון אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר שמנת, ו עוגות סלמון עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את הבצל הירוק ושום, ומבשלים עד במכרז. מערבבים את הדבק סאקה מיסו עד מעורבב. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הקרם ואת מיץ הלימון. חזור לרתיחה ומבשל עד מעובה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
מיץ ליים
מיסו
שום
קרם
סאקה
3
הסר מהחום והנח בצד.
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הסלמון, הבצל והכוסברה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה, רוטב סויה ומים באמצעות מזלג. מערבבים בערך חצי מזה לתוך תערובת הסלמון, ואם זה נראה יבש, מערבבים קצת יותר עד תערובת הסלמון יישאר יחד בקציצות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
רוטב סויה
עלי וגבעולי כוסברה
סלמון
בצל
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. טופס תערובת הסלמון לתוך 2 קציצות אינץ 'למתאבנים, או 4 קציצות אינץ' למנה עיקרית. מטגנים קציצות במשך כ 4 דקות לכל צד, או עד חום זהוב.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.