עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון
עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שמן זית, עירית, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון-קפר, עוגות סלמון פריכות עם רוטב יוגורט יווני, ו עוגות בקלה תפוחי אדמה W / רוטב יוגורט לימון.
הוראות
מערבבים יחד סלמון, פיתה, מיונז, ביצה, כוסברה, קאיין, 1 כף עירית, 1 כפית גרידה, ו 1/2 כפית מלח. העונה עם פלפל שחור טופס לתוך 4 עוגות (4 אינץ ' קוטר).
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים עוגות סלמון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, 6 עד 7 דקות בסך הכל.
מערבבים יחד יוגורט, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, נשאר כף עירית, ונותר 1/2 גרידת כפית.
מגישים עוגות סלמון עם רוטב.
מגישים עם: סלט חצילים מרוקאי; עגבניות פרוסות עם שמן זית פירותי; או סלט סלרי ותפוחי אדמה (מגישים במקום רוטב היוגורט)
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.