עוגות סרטנים עם Rémoulade פיקנטי
עוגות סרטנים עם Rémoulade פיקנטי הוא חלב חינם, פסקטריאן, קטוגני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, עירית, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו עוגות סרטנים עם Rémoulade פיקנטי, עוגות סרטנים ללא גלוטן עם Remoulade חלבי מתובל ללא, ו עוגות סרטנים עם Rémoulade (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגות סרטן, לשלב הראשון 8 מרכיבים.
מוסיפים פאנקו וסרטנים, משליכים בעדינות לשלב. מכסים ומקררים 30 דקות.
למלא כוס מדידה יבשה 1/3 כוס עם תערובת סרטן. הפוך על משטח עבודה; לטפוח בעדינות לתוך פטי 3/4 אינץ ' עבה. חזור על הנוהל עם תערובת סרטן נותרת, ויוצרים 8 עוגות.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף 4 עוגות סרטן למחבת; לבשל 4 דקות או עד ישבנים זהובים. בזהירות להפוך עוגות; לבשל 4 דקות או עד תחתית הם זהב עוגות סרטנים מחוממים היטב.
הסר עוגות מחבת; להתחמם. נגב מחבת יבשה עם מגבות נייר.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן במחבת. חזור על ההליך עם הנותרים 4 עוגות סרטן.
כדי להכין rmoulade, לשלב 1/4 כוס מיונז ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.