עוגות עוגת תותים
המתכון עוגות עוגת תותים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול עבור יום האם. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות עוגת תותים, עוגות עוגת תותים, ו עוגות עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם עמילן התירס, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר עם הביצים תמצית וניל במהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעובה מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמן ומכים עד incorporated, גירוד התחתון בצד של הקערה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים והחלב ב -3 קבוצות מתחלפות, מכים היטב בין תוספות. בזהירות לשפוך את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלא אותם כשני שלישים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור במשך 20 עד 23 דקות, עד קפיצי ו tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר מעט בקופסת המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה מרוכך במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, תמצית וניל ומלח ומכים את התערובת במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הגדל את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את החלב או שמנת כבדה ומכים עד אור ורך, על 2 דקות.
מערבבים את הציפוי עם ריבת תות לטעם.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר ומגישים.