עוגות פופ תות
עוגות פופ תות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 414 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, להקפיא תותים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, תות "פופ טארטס", ו עוגות תות s ' more.
הוראות
הפוך את הבצק טארט: עם האצבעות שלך, לחתוך חמאה לתוך קמח, יחד עם מלח, עד מופחת גושים בגודל אפונה. לאחר מכן, מוסיפים סירופ תירס בבת אחת ומערבבים עם מזלג עד שהוא יוצר כדור. אבק את הידיים עם קצת קמח, לגרוף את הבצק, ללוש קלות עד חלקה.שטחו את הבצק לצורה מרובעת, עטפו אותו בפלסטיק וצנחו לפחות 30 דקות.
מניחים יריעת ניילון מעל קרש חיתוך ומניחים בצד. יש גם מוכן קערה קטנה של מים.
מערבבים פירות יבשים וסירופ תירס יחד במעבד מזון. דופק עד הפרי כבר pureed; לעצור מעת לעת כדי לגרד את הקערה למטה עם מרית פלסטיק כדי להבטיח שום חתיכות של פירות להישאר. המשך פועם עד בצק עבה להפליא, דמוי בצק נוצר. עכשיו מפזרים קצת מים על קרש חיתוך עטוף פלסטיק. השתמש מרית כדי לגרד את הדבק פירות מן המעבד ועל לוח חיתוך. אם אתה צריך להשתמש בידיים שלך, להרטיב אותם עם מים לפני נגיעה בממרח הפרי כדי למנוע דבק.
מניחים את הדבק פירות לתוך מרכז לעטוף פלסטיק ולהשתמש אצבעות לחות לטפוח אותו לריבוע.
מפזרים אותו עם כמה טיפות מים, ואז לשים גיליון נוסף של ניילון לעטוף על גבי.השתמש סיכה מתגלגלת לגלגל את הדבק בין יריעות פלסטיק; המטרה ריבוע 12 אינץ', על 1/8 " דק. היזהר להתגלגל באופן שווה, הן למעלה ולמטה שמאל וימין, כדי לשמור על צורה מרובעת מאוד.לקלף בעדינות את השכבה העליונה של פלסטיק. השתמש בסרגל מעומעם (זה ידבק למשחה אם אתה לא להרטיב אותו עם מים!) כדי לקצץ את הדבק לתוך 12 " מרובע. לקלף את השאריות ולהשתמש בהם כדי לתקן את כל הפערים ולהשלים את הצורה הריבועית.אם יש צורך לפזר קצת יותר מים על הדבק, להחיל מחדש את לעטוף פלסטיק, לגלגל קצת יותר. זה יהיה לאטום את הטלאים יחד ולהבטיח את הדבק הוא דק אחיד.השתמש בסרגל מעומעם וחותך פיצה (או סכין) לחתוך 12, 2 3/4" x 3/4" חתיכות. אל תטרח לנסות להרים או להזיז את החתיכות האלה, פשוט תחתוך אותן. מקררים את הדבק, חשוף, עד הצורך (החלקים קלים יותר לטפל כאשר קר).
מחממים התנור ל 350° F ויש להם קלף מרופד מחבת גיליון מוכן.
מגלגלים את הבצק קצת ביישן של 1/4 " עבה. זה חשוב. כל Pop-Tart יהיה בסופו של דבר 4 "שכבות" (מאפה + מילוי + בצק + זיגוג), אז לשים לב קרוב לעובי של כל אחד. אם לא תעשה זאת, אתה עלול בסופו של דבר עם Pop-טארטים סמיך באופן בלתי סביר.קחו את גוש הבצק הצונן והניחו אותו על משטח מאובק באבקת סוכר מנופה.
מגלגלים את הבצק באופן שווה הן שמאלה וימינה והן למעלה ולמטה, אבל לא לגלגל באלכסון! זה ישמור על הצורה הריבועית ולמזער מחדש מתגלגל. הרם והעבר את הבצק מעת לעת כדי לוודא שהוא לא תקוע, לאבק מתחת לפי הצורך.לאחר שהבצק הגיע לעובי של 1/4 וצורה ריבועית כוללת, השתמש בסרגל כדי לחתוך אותו עם זאת-רצועות רחבות 3 1/8" רבות. לאחר מכן, לחתוך כל רצועה כל 4 אינץ'. לאסוף את כל שאריות שנותרו, רול, וחותכים כמו כן עד שיש לך 24 חתיכות כולם ביחד.על חצי את החתיכות, מניחים מלבן של רסק פירות מוכן.
לאטום ולאפות את הטארטים: לכסות כל חלק ממרח פרי עם חתיכות בצק שנותרו. השתמש בקצה המעוגל של סכין ספסל או את האצבעות כדי להחליק את הבצק על מילוי הפרי וללחוץ בעדינות את כל כיסי האוויר. השתמש בידית של סכין ספסל, הידית של כף עץ, או בצד של היד שלך כדי לאטום בעדינות את הבצק לאורך כל ארבעת הצדדים של כל טארט. אין להשתמש במזלג כדי לשבור את הקצוות; האם אי פעם ראית Pop Tart לפני? לא crimping.ברגע שיש לך בצורה חלקה אטם את הקצוות של Pop-טארט, בזהירות לעגון עם מזלג.השתמש בסכין ספסל או מרית כדי להעביר את Pop-טארטים על גיליון נייר מצופה קלף.
אופים במשך כ 20 דקות, עד השחמה קלה בכל רחבי. אתה לא רוצה אותם "חום זהוב" בכל האמצעים, פופ-טארטים אמיתיים נראים ממש אנמיים.מדי פעם, Pop-טארט או שניים יתפשטו במידה מסוימת באופן לא סדיר במהלך האפייה. בעוד הם עדיין חמים מהתנור, אתה יכול לקצץ את הקצוות שוב די בקלות עם מגרד ספסל או סכין. מגניב ביסודיות.
הפוך את הציפוי ולסיים את עוגות: להשתמש במגבת נקייה או מברשת מאפה יבש כדי לאבק את העוגות מקורר, הסרת כל פירורים תועים.
מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן בקערה ומערבבים עד ליצירת הדבק חלקה. שים קצת הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה קטן, רגיל. צינור דייר של הדובדבן סביב ההיקף של כל טארט, משאיר על שולי 1/4".דק את הדובדבן שנותר, כף מים בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות pourable.
יוצקים כף של זיגוג על כל טארט ולהשתמש בקצה של מרית מתכת או כף כדי לעזור לו להגיע לכל הפינות. Pop-טארטים יש רק כתם דק של הדובדבן על גבי, אז תיזהר לא לעשות את זה.
תן את הדובדבן להתייבש במשך כ 3 דקות לפני לקשט עם פצפוצים. תוצרת בית או חנות קנה, ספרינקלס נוטים לדמם אם הם הולכים על מוקדם מדי.
מעבירים את הטארטים לתבנית אפייה ומאחסנים אותם במקום קריר ויבש שבו הם יהיו ללא הפרעה (בתוך מיקרוגל ריק עובד בצורה מושלמת).
תן לפופ-טארטס להתייבש, להיחשף, בן לילה. זה יהיה לשפר באופן משמעותי את המרקם שלהם.Pop-טארטס ישמור במשך כשבועיים בטמפרטורת החדר, למעשה, להשתפר עם הגיל.