עוגות פטל הדרים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגות פטל הדרים. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 404 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, קצפת, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים , וליקריץ בטעם הדרים מתוקים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פטל וסוכר; מכסים ומקררים עד להגשה.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, קליפת לימון, קליפת תפוז ומלח. בקערה קטנה מערבבים שמנת ו-1/2 כוס חמאה; מערבבים את החומרים היבשים עד שנוצרת בלילה סמיכה. מערבבים בעדינות פנימה אגוזי פקאן.
זרוק ב-1/3 כוסות על תבנית אפייה משומנת.
מברישים בשארית החמאה; מפזרים את יתרת הסוכר.
אופים ב-375 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
חותכים ביסקוויטים לשניים אופקית. כפית פירות יער על החצאים התחתונים. למעלה עם קצפת אם רוצים; להחליף את צמרות הביסקוויטים.