עוגות פיסטוק
המתכון pistachio cupcakes מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט מדהים lacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 405 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ביצים, גלגלית זהב סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות פיסטוק, עוגות פיסטוק, ו עוגות פיסטוק.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. שים פיסטוקים 85g למעבד מזון עם כמחצית הסוכר, ואז יז עד קצוץ דק מאוד. עצה לתוך קערה גדולה ערבוב עם הסוכר הנותר, חמאה, ביצים, קמח וחלב להכות עד חלקה. מחלקים בין המקרים, ואז אופים על מדף נמוך במשך 22-25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
עבור הדובדבן, לערבב רק מספיק מים לתוך הסוכר הדובדבן כדי לקבל ציפוי עבה מאוד אבל עדיין נוזל רק להוסיף 1 כף מים בכל פעם. מערבבים בצבעי מזון מספיק כדי לתת צבע ירוק יפה, חיוור. אם כל עוגות לתקוע מעל החלק העליון של המקרים, לקצץ עם סכין קטנה, או לגרוף החוצה עם כפית להיזהר מאוד לא לשחרר את כל המקרה מן הצדדים של העוגה. שים כפית נדיבה של הדובדבן על כל עוגה ולתת לו להתפשט בעדינות כדי לכסות. קוצצים את הפיסטוקים הנותרים ומפזרים אותם עם קמצוץ של נצנצים אכילים. מוכן, ואז מגיש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "