עוגות פרחים
אם יש לך חמאה, ביצים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות פרחים, אמא " עוגות פרחים, ו שלום עוגות פרחים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם מצעים נייר.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה, עד אור ורך. במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים, 2 בכל פעם, ואז מוסיפים את השמנת החמוצה ווניל. לגרד את הצדדים ומערבבים עד חלקה.
מנפים יחד את הקמח, קורנפלור, מלח וסודה לשתייה בקערה. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד רק בשילוב. מלא את ספינות הקאפקייקס עד למעלה עם הבלילה.
אופים במרכז התנור במשך 20 עד 30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מגניב לטמפרטורת החדר.
עבור הדובדבן, מערבבים את החמאה, גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, במהירות נמוכה, ערבוב רק עד חלקה.
מורחים את הזיגוג בנדיבות על גבי כל עוגה.