עוגות קוקוס פקאן
המתכון עוגיות קוקוס פקאן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 4 שעות זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם חמאה, שמנת, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות קוקוס-פקאן, עוגות קוקוס פקאן, ו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר קורנפלור. מערבבים בקצפת עם מקציף.
חום רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה או עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה עד שנמסה. מערבבים קוקוס, שמנת חמוצה וניל.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני רפרפת; מקררים לפחות 3 שעות.
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, חלב קוקוס, מים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים פקאנים קצוצים דק. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים פודינג קוקוס על קאפקייקס; מפזרים פקאן קצוץ גס. לאחסן במקרר.