עוגות קינואה שזיפים
עוגת פלומה קינואה היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר superfine, קינואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוגות פיות פלאם סוכר קסומות, שזיף אישי מהיר ועוגות אוכמניות, ו שזיף-רוזמרין פריך עם ציפוי שיבולת שועל-קינואה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 ° F. באמצעות כף עץ או מיקסר חשמלי, למזג את הביצים ושמנים כדי ליצור תחליב חלק (כמו מיונז), ולאחר מכן להוסיף את חלב סויה, וניל, וסוכר.
מוסיפים את המרכיבים היבשים הנותרים וממשיכים לערבב עד שיש לך בלילת frangipane חלקה ועבה (אם זה צפוף ויבש, להוסיף קצת יותר חלב כדי לשחרר את התערובת).
גריז 6 קינוח או תבניות פודינג (על 4 אינץ ' קוטר) באמצעות שמן זרעי ענבים קטן. מכסים את הקרביים של התבניות עם קינואה, ואז להטות אותם הפוך כדי להסיר כל עודף.
להעביר את frangipane שקית מאפה (צנרת) מצויד קצה רגיל (זרבובית) ולמלא את התבניות, חלוקת התערובת באופן שווה ביניהם.
מניחים 3 חצאי שזיף על גבי frangipane, ולאחר מכן מניחים את התבניות על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 20-25 דקות או עד שזיפים נראים מצומקים מעט ואת frangipane הוא זהב ומרגיש מוצק למגע.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ואז להפוך על צלחת הגשה.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.